Betaalmogelijkheden


iDeal

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN Amro Bank, ASN Bank, SNS Bank, ING of Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank of van Lanschot kunt u via onze website op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergeljken met een PIN-betaling in een winkel en gebeurt via de beveiligde verbinding met uw eigen bank.

Na het klikken op [Afrekenen] en het invoeren van het afleveradres kiest u voor de betaalmethode iDeal (dit is de tweede optie). Vervolgens selecteert u uw eigen bank en klikt op [Doorgaan]. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren en u doet dat automatisch via de beveiligde verbinding met uw eigen bank.


PayPal of CreditCard

Na het klikken op [Afrekenen] en het invoeren van het afleveradres kiest u voor de betaalmethode PayPal (dit is de eerste optie). Nadat u op [Doorgaan] klikt opent zich een nieuw venster van PayPal waarop u via de beveiligde verbinding met PayPal uw bestelling kunt afrekenen. Indien u wilt betalen met een Mastercard of Visa, dan klikt u op de PayPal pagina op de link ‘betalen zonder PayPal rekening’. U kunt dan vervolgens betalen met uw CreditCard.


Vooruitbetaling

Met deze betaalmethode maakt u het totaalbedrag van uw bestelling over op ons rekeningnummer, onder vermelding van uw bestelnummer. Kies voor de betaalmethode ‘Eigen bankoverboeking’ wanneer u uw bestelling wilt afrekenen. U ziet dan de betaalinstructies op uw venster verschijnen. Indien het bedrag binnen een termijn van 7 dagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal uw bestelling na ontvangst worden verstuurd.

Indien de betaling niet binnen 7 dagen op onze bankrekening is bijgeschreven, zal de bestelling automatisch worden verwijderd.