Huisnummers Extra 2 15×13 cm

€42.95
Aantal:
Selecteer de achtergrondkleur:
Selecteer de kleur van het opschrift:
Wilt u wel of geen kader?:

Géén verzendkosten binnen Nederland

De serie Huisnummers Extra 2 is uitermate geschikt voor huisnummers bestaande uit 2 karakters.

Selecteer de achtergrondkleur en de kleur voor het opschrift. Bekijk de kleurmogelijkheden

Let op!
In het opmerkingenveld tijdens het betaalproces kunt u aangeven welke tekst er precies op het bord moet komen. Indien gewenst kunt u een bestand mailen met een tekstvoorbeeld of schets zodra u de bevestigingse-mail heeft ontvangen.

De levertijd voor dit bord is ongeveer 6 weken. Dit huisnummer is gebold en heeft omgeslagen randen.Deze serie huisnummers heeft het vaste formaat van 15 x 13 cm en het beste geschikt voor 2 karakters. De borden in deze serie worden op maat gemaakt. De keuze voor de achtergrondkleur in combinatie met de kleur van het opschrift kunt u daarom zelf maken. U kunt daarom precies aangeven wat er op het borje moet worden gezet.

Let wel op dat er voldoende contrastverschil zit bij het kiezen van de achtergrondkleur en de kleur van het opschrift, zodat het opschrift duidelijk leesbaar zal zijn. Op bijvoorbeeld een donkerblauwe achtergrond zullen zwarte letters niet goed zichtbaar zijn.

Kleurmogelijkheden
Disclaimer: Beeldschermen hebben vaak een afwijking in de weergave van kleuren. Kleuren kunnen daarom op het bord er anders uitzien dan op uw beeldscherm.

1, 10, 11, 12-100, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Anders, Huisnummers Extra Eigen Samenstelling


Schrijf een reactie

Bekijk ook deze producten

1 1 1