Naambord Extra Groot 30 x 20 cm

€125.95
Aantal:
Kies het lettertype:
Selecteer de achtergrondkleur:
Selecteer de kleur van het opschrift:
Wilt u wel of geen kader?:

Géén verzendkosten binnen Nederland

Dit naambord wordt speciaal voor u vervaardigd in een mooie kwaliteit. Er passen maximaal 6 regels tekst op dit naambord met maximaal 22 karakters per regel.

Selecteer de achtergrondkleur, de kleur voor het opschrift, het gewenste lettertype en uw wens voor wel of geen kader. Bekijk de beschikbare lettertypes | Bekijk de kleurmogelijkheden

Let op!
In het opmerkingenveld tijdens het betaalproces kunt u aangeven welke tekst er precies op het bord moet komen.
Indien gewenst kunt u een bestand mailen met een tekstvoorbeeld of schets zodra u de bevestigingse-mail heeft ontvangen.

De levertijd voor dit naambord is ongeveer 5 tot 6 weken.Naamborden worden op maat gemaakt. De keuze voor de achtergrondkleur, de kleur van het opschrift en het gewenste lettertype kunt u daarom zelf maken.

Let wel op dat er voldoende contrastverschil zit bij het kiezen van de achtergrondkleur en de kleur van het opschrift, zodat het opschrift duidelijk leesbaar zal zijn. Op bijvoorbeeld een donkerblauwe achtergrond zullen zwarte letters niet goed zichtbaar zijn.

Lettertypes

KleurmogelijkhedenDisclaimer: Beeldschermen hebben vaak een afwijking in de weergave van kleuren. Kleuren kunnen daarom op het bord er anders uitzien dan op uw beeldscherm.

Naamborden, Vierkante naamborden


Schrijf een reactie

Bekijk ook deze producten

1 1 1 1